TATUAJELE – O artă în cele din urmă

Image

Subiectul tatuajelor a rămas aprope peste tot în lume unul destul de controversat. Multi sunt cei care le îndrăgesc și le fac sau doar le admira, dar la fel de multi sunt și cei care le asociază cu diferite clase de oameni… Eu sunt una dintre acele persoane care le adoră!!
Trecând de prejudecăți, tatuajele există din cele mai vechi timpuri în culturi precum cea egipteană (inca din anul 2000 i.Hr), japoneză , chineză și continuându-și extinderea pană în zilele noastre cand arta tatuajului nu se mai practică din motive specifice, ci doar ca o înfrumusețare corporală .La egipteni, tatuajul era predominant la femei și se efectua cu ocazia anumitor ritualuri.La japonezi și în alte culturi asiatice, desenele imprimate cu cerneală pe fețele bărbaților aveau rolul de a îndepărta forțele răului .

Unii oameni cred că o persoană cu tatuaje este un fel de bad boy sau bad girl:)).

 

 

Nu nu nu ! Eu sunt de părere că orice om obișnuit poate să își facă unul pentru că uneori, tatuajele au semnificații importante pentru anumite persoane.
Nu știu ce părere aveți voi ,cei care citiți acest articol, despre tatuaje dar eu chiar le văd ca pe o artă ;). Mi se pare uimitor ce opere imprimate pe piele pot face unii.
(Alice în Țara Minunilor )

Aici, câteva dintre tatuajele mele preferate:

Image

În concluzie, cu o istorie atât de vasta, e un lucru cert ca tatuajele nu vor dispărea din cultura pop și de pe trupurile celor care se dau în vânt după înfrumusețarea corpului .

 

Anunțuri

Un gând despre „TATUAJELE – O artă în cele din urmă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s