Nokia N9

Camera de 8 megapixeli cu tehnologie optica Carl Zeiss.

Platfora software: MeeGo pentru Nokia N9 (MeeGo 1.2 Harmattan).

Modul GPS incorporat, Ovi Maps.

Dispune de un browser web rapid astfel incat paginile se incarca intr-un timp foarte scurt.

Un mare atu sunt muzica si filmele HD.

Conectarea simultana la mai multe conturi de e-mail este simpla si usoara .

Conectivitate HSDPA pana la 14,4 Mbps.

WLAN IEEE802.11 a/b/g/n.

NFC support.

Nokia N9 este cel mai nou telefon lansat de catre compania finlandeza, cu noul sistem de operare MeeGo 1.2 Harmattan.

Pe partea de hardware, telefonul sta foarte bine. Ecran rezistent la zgarieturi pe intreaga suprafata a telefonului (usor curbat la margini), iar interactiunea cu telefonul se rezuma la o simpla glisare a degetului pe ecran. Dipslay-ul AMOLED de 3.9 inch este capacitiv, cele 16.7 milioane culori creeaza o imagine perfecta, foarte bun pentru vizionat filme, videoclipuri, chiar si la o forma inalta de calitate. Este dotat cu o camera de 8 mp ce resuseste sa faca poze si videoclipuri uluitor de reale cu ajutorul tehnologiei Carl Zeiss. Autofocus-ul si prezenta flash-ului ajuta considerabil ca pozele si filmarile sa nu aiba calitate scazuta sub nici o forma. Redarea unei capturi video la calitate HD la rezolutie de 720 p, la 30 de cadre pe secunda, cu posibilitate de focalizare automata continua si inregistrare stereo a sunetului pe monitor sau chiar pe un ecranul unui televizor va fii o experienta uimitoare.

Sistemul de operare al telefonului este un pic diferit, dar garantat in maxim 60 de minute de utilizare vei deveni familiarizat cu acesta. Telefonul are pozitionat difuzorul pe o parte laterala ceea ce il ofera un plus pentru calitatea audio si in aceasta situatie se va ajunge greu la obturarea difuzorului in momentul redarii sunetului. Telefonul are preinstalate jocurile Angry Birds Magic, Galaxy on Fire 2, Real Golf 2011 care folosesc din plin acceleratorul grafic 3D al telefonului. Exista suport pentru OpenGL ES 2.0, astfel incat in momentul in care veti incerca sa rulati un joc, veti realiza ca telefonul este total pregatit in acelerare grafica 3D.

Telefonul beneficiaza de multi-touch, astfel utilizarea browser-ului pentru navigarea pe paginile de internet devine mai usoara si mai placuta, mai ales ca exista suport extins pentru limbajul HTML5 ce ofera acces la aplicatii Web cu continut bogat si redare rapida a materialelor video. Memoria interna este de 16GB, iar memoria RAM 1GB

Daca doriti sa folositi acest telefon va trebui sa aveti o cartela MicroSim.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s