ShortsUP a ajuns si la Iasi!

ShortsUP este organizat de Asociaţia Oricum și Feeder.ro și aduce în România cele mai valoroase scurtmetraje din lume prin crearea de evenimente lunare.

Misiunea ShortsUP este aceea de a creşte vizibilitatea scurtmetrajelor şi, pe termen lung, valoarea acestora. Ideea porneşte de la o constatare simplă: scurtmetrajele, chiar şi cele aclamate şi premiate internaţional, pot fi văzute doar de un public restrâns, de obicei în festivaluri de film ce au loc o dată pe an. ShortsUP îşi propune să reinventeze felul în care publicul interacţionează cu filmele de scurtmetraj.

Selecţia de filme scurte ShortsUP include, în fiecare lună, producţii premiate, de dată recentă, dar şi filme de arhivă, mai puţin cunoscute, ale marilor regizori ai lumii. Ficţiune, filme-experiment, documentare care au schimbat mentalităţi, animaţii şi mai ales o atmosferă de film – pe scurt, ShortsUP. Fiecare întâlnire lunară promite experienţe interactive prin proiectarea scurtmetrajelor în spaţii neconvenţionale, în care publicul face parte din scenariul evenimentelor.

Colecţia lunară de filme începe sau se încheie cu un performance muzical sau cu un mix de arte conexe filmului: dans, teatru, instalaţii audio video, recrearea live a coloanei sonore a filmelor sau întâlniri cu regizori şi producători.

Pentru început, evenimentele ShortsUP au avut loc numai în Bucureşti, iar din 2010 au ajuns și în cele mai importante centre urbane din România: Cluj, Timişoara, Iaşi.

In Iasi, ShortsUP se desfasoara in ultima sambata a fiecarei luni la Hotel „Unirea”.Pretul este variabil, sala este mare si atmosfera este desprinsa din filme. Avem chiar si un cont de facebook
http://www.facebook.com/pages/ShortsUP-Iasi/131722666839203

Noi va asteptam la urmatoarea sesiune de ShotsUp!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s