Sa vorbim despre mancare! Part II ;)

Acum cateva zile cealalta Cristina a publicat un post (cu acelasi titlu evident… altfel nu ar mai fi part II) in care mi-a… oferit o tema pentru acasa: prezentarea aspectelor FUN din serialul Food Revolution.

Hmmm… mi se pare gresit sa numesc proiectul serial, pentru ca serialul reprezinta doar un rezumat foarte simplificat a muuuultor luni de munca.

Probabil ati citit (sau nu) post-ul celeilalte Cristina dar va voi face si eu un scurt rezumat pentru putea intrduce partile fun.;)

Serialul urmareste incercarea lui Jamie Oliver de a schimba obiceiurile si mentalitatea americanilor cand vine vorba de mancare. Orasul ales pentru primul sezon: Huntington, West Virginia a fost „diagnosticat” de CDC ca fiind cel mai nesanatos oras din America. Dupa cum zicea si cealalta Cristina, nu stiau sa deosebeasca legumele, sa foloseasca furculita nici un copil sub 11 ani (OUTRAGEOUS!). Cum a remediat asta? Ca orice alta mazare giganta:))

Sau ceva mult mai interesant: FLASH MOB! Cred ca stiti ce e ala flash mob. E foarte popular in ultimul timp!  Sunt sigura ca macar cativa din voi au vazut faimosul Flash Mob al celor de la Black Eyed Peas la deschiderea ultimului sezon Oprah… Anyway I think this is better:

Anunțuri

Un gând despre „Sa vorbim despre mancare! Part II ;)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s