I am a wonderlust king!

Sau cum au pus mana cei de la Gogol Bordello si pe mine. Intr-un fel sau altul trebuia sa vorbesc despre muzica si aici, asa-i? In primul rand, un scurt wiki despre ei: sunt o trupa multi-etnica de punk tiganesc (da, punk tiganesc). Trupa s-a infiintat in 1999 in New York dar majoritatea membrilor provin din tari din Europa de est.

Ideologia formatiei alaturi de o parte din numele ei vine de la scriitorul rus, Nikolai Gogol. A doua parte a numelui, Bordello, provine de la substantivul… bordel. Subiectele pieselor sunt orientate spre viata tiganilor, imigrantilor si importanta purtarii culorii violet deoarece e sexy. In componenta trupei au facut parte si doi romani: Vlad Solovar(chitara) si Andra Ursuta (percutie, dans, buna la toate) dar au parasit trupa, ambii avand proiecte personale.

Folosesc acordeon, saxofon, vioara care creaza o atmosfera de petrecere, foarte ritmata, foarte rapida de multe ori care combinata cu vocea lui Eugene Hütz (o engleza cu accent rusesc) confirma numele de gypsy punk. Luna viitoare ne viziteaza tara iar, la Bucuresti, unde ca de fiecare data imi vor lasa un gust amar deoarece nu am sa ii pot vedea (concert in mijlocul saptamanii, genial!). Dar acum, sa sune muzica!

Azi scrisul poarta violet!

Ultimate

Wonderlust King

My Strange Uncles From Abroad

Start Wearing Purple

Anunțuri

5 gânduri despre „I am a wonderlust king!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s