TOPFSE

De curând am aflat de existența unui proiect finanțat de Uniunea Europeană,  care se derulează în școala noastră și în alte colegii din țară, la nivelul claselor de liceu: TOPFSE. Mai exact, Training orientat spre practică prin firma simulată/de exercițiu.

Obiectivul principal este pregătirea elevilor pentru tranziția de la școală la viața activă, prin plasarea lor în firme de exercițiu și prin evaluare și consiliere vocațională.

Selecționarea beneficiarilor la proiect se realizează pe baza scrisorii de motivație și a CV-ului. Apoi, elevii selecționați vor trebui să completeze diverse chestionare motivaționale, vocaționale publicate pe site-ul proiectului.

Proiectul are menirea de a instrui elevii, deschizându-le orizonturile într-un domeniu de pregătire profesională, precum și dezvoltarea capacităților de percepere a informațiilor într-un mediu  propice, socializând cu elevi de varsta lor. De asemenea, vor fi dobândite competențe elementare în diferite domenii: comerciale, financiare, resurse umane, juridice etc.

Consider acest proiect o excelentă oportunitate care ne oferă nouă, elevilor de liceu, un sprijin, o îndrumare către alegerea unei viitoare cariere.

Anunțuri

Un gând despre „TOPFSE

  1. Lumea e in continua schimbare si trebuie sa fiti pregatiti pentru tot mai multe variante. Proiectul incearca sa va deschida ochii spre mai multe domenii. Sa le uram succes si sper sa va inscrieti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s