Prea multi si prea prosti

De la nuvela istorica „Alexandru Lapusneanu” au ramas cateva vorbe de duh… Dialogul „Multi dar prosti. / Prosti dar multi.” este cumva emblematic pentru perioada in care ne aflam.

Ma refer la oameni care timp de 20 de ani au fost in pozitii cheie: deputati, senatori, ministri, tot felul de presedinti, membri ai „mai multor comitete si comitzii” (diabolic  mai e Caragiale! ; cred ca i-a pierit si lui rasul ).

In fine, va prezint aici, plin de dezgust, cateva vorbe de duh ale alesilor nostri  – „FRUNTEA TARII”!

http://www.slideshare.net/mchelariu/alesii-nostri?from=email&type=share_slideshow&subtype=slideshow

Anunțuri

2 gânduri despre „Prea multi si prea prosti

  1. Defapt,ce inseamna tranzitia in care se afla Romania?toti spun ca suntem in tranzitie,bai,voi santeti razna?perioada de tranzitie este de 10 ani,nu 20,sau defapt,daca ne gandim,tranzitia romaneasca tine kiar si mai mult de 20 de ani,acum depinde de cine e la conducere.Si ca sa nu-mi uit idee principala care voiam s-o spun e ca eu personal nu vad in Romania actuala nici capitalismul la care s-a visat si nici socialismul ceusist de care cica s-a scapat,in continuare este o reproducere fidela a celor 2 sisteme luate ca mama si tata,din care a rezultat sistemul pui care se defineste prin democratia Romaniei.Nu ne ramane decat sa ne inchinam la bunul Dumnezeu sa ne apere cu mila Sa de toti acesti „Revolutionari ai Bunului Simt”,de ciobani,doctori,si vaslari,si poate nu ne-om mai pricopsi cu nici un cizmar in frunte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s