Plictiseala in comun

Plictiseala este principalul motiv pentru care venim la școală in aceste două săptămâni care au mai ramas. Și toate astea pentru că ”unii” consideră că este foarte important să venim la scoală! Să nu pierdem nicio lecție că….de!….intrăm în vacanța de vară și nu este posibil să stăm la plajă sau să escaladăm munții fără să avem proaspăt în minte ultimele zile de școală cu ore drăguțe în care stăm degeaba și ne plictisim în comun cu colegii de clasă sau ni se predă pentru…..probabil…prima zi de scoală de anul viitor ca nu cumva să pierdem timpul in van.
Bineînțeles că acești ”unii” despre care vorbeam nu sunt elevii, pentru că ei preferă să se plictisească în particular sau in compania altcuiva, dar în orice caz în afara școlii…pentru că e mai comod să ”te plictisești” la o terasă sau pe o bancă într-un parc sau dormind până mai târziu. Acești ”unii” sunt persoane ”pline de caracter”, dedicate in totalitate ”educației și disciplinei”.
Deci, dragi elevi, trebuie să ne străduim să mai rezistăm două săptămâni în aceste condiții ca să ne putem bucura apoi, în tihnă, de mult așteptata VACANȚĂ DE VARĂ!!!
( Cristina B.)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s