HOLA!

Weekend-ul trecut (30-31 mai) am participat la un super training de dezvoltare personala, HOLA!. Timp de 2 zile, sambata si duminica, am facut niste workshop-uri si jocuri foarte dragute pe mai multe teme, cum ar fi comunicarea, creativitatea, lucrul in echipa; restul va lasam pe voi sa le descoperiti.
Echipa noastra a fost formata din 21 de persoane cu elevi de la 2 licee importante din Iasi, Colegiul National „Emil Racovita” si Colegiul National „Mihai Eminescu”. Echipa a fost coordonata de 3 traineri foarte simpatici si pregatiti din punct de vedere profesional in acest domeniu.
Ne-am facut noi prieteni si am invatat multe chestii pe care le putem aplica in viata de zi cu zi. Speram sa existe si alte viitoare training-uri HOLA! pe teme diferite. Deja a fost facut un prim pas in acest sens, intrucat in august va fi organizata o tabara de 3 zile sub forma unui training, HOLA! Summer Camp.
Consideram ca a fost o experienta utila si foarte interesanta. Daca sunt doritori, in intervalul 13-14 iunie va avea loc un alt training HOLA!, la care au mai ramas cateva locuri libere.Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site-ul : http://www.ho-la.ro si puteti aplica direct de pe site.
Enjoy!
By leonesssa & tzekiniz

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s