Angus, Thongs and Perfect Snogging

Angus, Thongs and Perfect Snogging e un film aparut in iulie anul trecut si este considerat un fel de American Pie pentru adolescenti.

Filmul, regizat de Gurinder Chadha (cunoscuta si pentru Bend It Like Beckham sau Bride and Prejudice), prezinta povestea unei adolescente de 14 ani Georgia Nicolson (interpretata de Georgia Groome). Aceasta, neinteleasa de parintii sai, dar plina de optimism datorita dragostei pe care i-o poarta pisicii sale Angus  si prietenelor sale (Ace Gang), are doar doua teluri in viata : 1-sa-si gaseasca un iubit si 2- sa aiba cea mai tare petrecere de 15 ani.

Totul se complica insa cand in oras sosesc 2 frati foarte atragatori- Tom si Robbie (Aaron Johnson), de care ea si Jas (cea mai buna prietena a ei) se indragostesc. Situatia devine din ce in ce mai incurcata atunci cand afla ca Robbie e iubitul celei mai populare fete din scoala, iar pe langa asta, tatal sau primeste o slujba noua tocmai in Noua Zeelanda.

In incercarile sale de a-l cuceri pe Robbie si a-si mentine familia unita, Georgia se transforma dintr-o fata egoista, care intra in tot felul de situatii foarte jenante, intr-o tanara matura, pregatita sa accepte lumea asa cum este ea.

Filmul este foarte dragut, iar pe langa actiunea ce suna un pic a cliseu, trateaza probleme serioase ale adolescentilor din ziua de azi. Personajele sunt destul de accesibile si simpatice, tinerii putandu-se identifica cu acestea si realiza ca nu conteaza cat de popular esti sau cat de mare iti este nasul pentru a putea avea viata pe care ti-o doresti.

In concluzie, filmul este numai perfect pentru o seara amuzanta intre fete. :d

Anunțuri

2 gânduri despre „Angus, Thongs and Perfect Snogging

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s