Impresii after „Dai carte, au parte”

Sambata seara, in Sage cafe, a avut loc un concert Descantec, incepand cu ora sase jumate.

Dupa parerea mea, concertul a fost cu adevarat un succes, atat din punct de vedere al scopului sau caritabil de a strange carti, cat si din punct de vedere artistic.

Formatia, compusa din Madalina Darabana-voce, Cristina Dima-voce si chitara si Radu Andrei-chitara, acompaniata la pian si bas de Adi Gradinaru (din trupa Nu Acum),  a sustinut un concert compus din melodii proprii si coveruri dupa melodii ale altor formatii. Vreau sa folosesc acest prilej pentru a-i felicita pe cei din formatie pentru felul in care au cantat.

Atmosfera obisnuita din Sage, aceea de liniste, dominata de miros de ceai si lumanari, a fost imbogatita de acordurile de pian si de chitara a celor de la Descantec. Timp de aproape doua ore formatia s-a straduit sa ne incante, cantandu-ne. Si a reusit.

Melodii ca „Sa fie joi”, „Andrei Popa”, „Happy Ending”, „You look wonderful tonight”, „Alerg dupa tine cu ploia de mana” au facut chiar sa se cutremure nu doar audienta, ci chiar pamantul 🙂 Da, in timpul concerului din Sage a fost si cutremurul.

Pentru mine a fost al doilea concert Descantec. Nu stiu de ce, poate dispozitia mea, poate locatia, poate faptul ca au fost acompaniati stralucit la pian, dar acest concert mi-a placut cu mult mai mult decat primul. Bravo! Astfel de evenimente ar trebui sa aiba loc mult mai des, pentru ca acestea fac Iasiul mai frumos.

Pentru a asigura succesul scopului caritabil al spectacolului, acela de a strange carti pentru o scoala defavorizata din comuna scanteia, Sage va fi continua sa fie centru de colectare de carti inca o saptamana.

Pentru mai multe detalii despre formatia Descantec, accesati pagina lor de MySpace: http://www.myspace.com/descantec .

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s