Poveste

A fost odata ca niciodata o mare imparatie (de elfi) aflata peste 7 Mari, 7 Tari, 7 Campii si 7 Dealuri. Era atat de departe incat doar cei mai viteji elfi cutezau sa porneasca in drumul spre aceasta minunata imparatie. Daca aveau norocul de a ajunge la capatul calatoriei lor, satisfactia era una de nemasurat. Cu timpul ajungeau sa se obisnuiasca cu ceea ce le pregatea drumul (anevoios dealtfel), iar in momentul in care ajungeau la Marea Imparatie nu puteau decat sa se bucure. Isi petreceau urmatorii 4 sau 8 ani in acel minunat palat invatand cum sa lustruiasca sabiute, sa construiasca cele mai complexe modele de bijuterii si sa croiasca cele mai deosebite robe cu putinta. Toti elfii lucrau cu drag si spor. Le placea imparatia lor. Iubeau ceea ce faceau. Atmosfera era mereu una destinsa deoarece toti stiau ce trebuie sa faca. Fiecare isi vedea de treaba lui. Corectitudinea si respecul erau caracteristicile pe care toti elfii le aveau. Organizarea era punctul lor forte. Mereu isi doreau sa se perfectioneze. Doreau sa fie Elfii ELFILOR.

Intr-o zi Regele Elf a hotarat ca era momentul ca el sa paraseasca tronul pentru ca fiul lui sa ii poata lua locul, deoarece acesta dorea sa se insoare, iar elfita nu putea sa accepte cererea lui in casatorie deoarece ii promisesei bunicei ei ca nu se va casatori decat cu un Elf regal. Iubirea dintre cei doi elfi tineri era foarte puternica, dar puternic era si juramantul pe care elfita il facuse bunicii. Aflandu-se in aceasta situatie nu se intrezarea decat o singura solutie si anume cea ca elful tanar sa ii ia locul tatalui sau… Au urmat multe zile de framantari si de incercari de a gasi alte solutii, dar nu s-au gasit nici macar cu ajutorul celor mai batrani elfi veniti pentru a da o mana de ajutor. Nici macar acestia nu au putut dezlega o asemenea problema. Unii incepusera sa cante vechi cantece care vorbeau despre un elf ce va trebui sa ii ia locul tatalui sau la tron pentru a se putea insura. Toata imparatia rasuna datorita cantecelor ce reinviasera. Era un destin. Nimeni nu stia ce avea sa urmeze. Cei mai in  varsta erau increzatori. Cei tineri erau agitati si speriati nefiind obisnuiti cu astfel de situatii.

Dupa ce perioada de cumpana in care se afla imparatia trecu, toate lucrurile au revenit la normal, elfii continuandu-si constiinciosi treburile.

Anunțuri

2 gânduri despre „Poveste

  1. tu trebuie sa o gasesti. eu nu iti pot spune, dar cu siguranta este una doar ca e foarte bine „mascata”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s