Staruri care admit ca au facut operatii estetice??

De ce oamenii nu pot fi fericiti cu ce le-a dat Dumnezeu? De ce un nas carn este cu mult mai rau decat nas plat ca un nasture? De ce toata lumea decide ca buzele trebuie sa fie pline si mari pentru a arata sexi? Este greu sa nu o blamam pe Angelina Jolie, nu-i asa? 

Si in timp ce unele celebritati  si-au reparat „septurile deviate” cu niste rezultate absolut delicioase, altii au dus-o atat de departe incat debea le-a mai ramas un nas.

In zilele noastre foarte multe staruri mai batrane de abia isi mai arata varsta. Se pare ca au cheluit multi bani pe imbunatatiri chiar acestia neaga ca ar fi treut pe sub bisturiu. Cu toate acestea, alte celebritati recunosc ca si-ar fi facut niste modificari ale fetei in decursul anilor, mai ales cand cand au fost nemultimite de rezultate.

Si avem acum o „mica” lista cu diferite persoane celebre care au admis ca si-au facut operatii estetice…

Jennifer Aniston a recunoscut in 2007 ca si-ar fi corectat o imperfetiune a nasului, insa nu din motive cosmtice.

Janet Jackson este singura dintre toti Jacksonii care a pasit in fata si a zis: „Da, mi-am facut operatie estetica.” In 2006 a spus presei ca si-a facut un nose job cand avea doar 16 ani. Cu toate acestea a negat ca si-ar fi scos o coasta sau doua pentru a avea o talie mai ingusta.

Jennifer Grey, incantataore actrita pe care cu totii am iubit-o in Dirty Dancing si-a facut in anii ’90 un nose job care mai apoi a avut nevoie de o operatie reparatorie. Rezultatul? Un nas perfect. Problema? Nimeni nu a recunoscut-o pe adorabila actrita. Chiar si Jennifer recunoaste ca aceata decizie a adus-o de la celebritate la anonimat.

Kenny Rogers, autonumit „Bionic Man” si-a imbunatatit marea parte a corpului, decizie pe care a regreta-o mai tarziu, sustinand ca duce dorul „caldurii” odata prezente in ochii sai.

Alte staruri care s-au..infrumusetat ar fi: Kathy Griffin, Janice Dickinson, Lisa Rinna, Mickey Rourke, Pricilla Prisley, Joan Rivers. Pozele then and now le putei gasi aici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s