Cele mai frumoase povesti de iubire

Conform unui articol din ziar, pe data de 8 martie a aparut o noua carte la editura Humanitas, semnata de surorile Megan Gressor şi Kerry Cook, care nu au avut in vedere scopuri comerciale, ci au avut in vedere evocarea a diferite povesti de iubire din decursul timpului.

Dintre cele 38 de povesti prezente in aceasta carte, putem identifica unele care au sfidat  istoria, cum ar fi cea a aristocratei britanice Diana Mitford, care şi-a trădat ţara pentru iubitul său, liderul fascist Oswald Mosley.

 O alta poveste frapanta, ca desprinsa din basme, este cea dintre Grace Kelly, starul de cinema, si Printul de Monaco, ramanand impreuna timp de 26 ani pana la moartea ei.

Si bineinteles, toata lumea a auzit de Bonnie si Clyde, cei doi gangsteri americani, a caror dovada de dragoste a fost putin mai… neobisnuita: prin jaf si crima, luand sfarsit la 4 ani dupa ce s-au intalnit, intrucat au fost impuscati.

In concluzie, povesti interesante din viata politica, religioasa, literara, compromise de diferiti factori, sunt adunate in aceasta editie a unor surori din Sydney. Ar fi interesant de citit.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s