The Changelling

Changeling este un thriller american inspirat din realitate, regizat in anul 2008 de catre Clint Eastwood si scris de J.Michael Straczynski. Filmul descrie viata anilor ’20 in Los Angeles si povestea unei femei marcate de disparitia fiului ei de numai 9 ani.
In 1928,Christine Collins (Angelina Jolie) se intoarce acasa de la serviciu si descopera ca fiul ei de 9 ani Walter(Gattlin Griffith) a disparut. Dupa ce l-a cautat fara niciun rezultat, cateva luni mai tarziu politia ii aduce acasa un baiat care pretinde ca ar fi copilul ei. Christine realizeaza ca baiatul nu e fiul ei si incearca sa convinga autoritatile sa reia cautarile, insa isi da seama ca in vremurile acelea, femeile nu supravietuiesc sa isi spuna povestea atata vreme cat lupta impotriva sistemului. Avand de-a face cu politia corupta si oameni sceptici, Christine gaseste sustinere doar din partea parintelui Briegleb,care in predicile sale,incearca sa demaste coruptia politiei din Los Angeles. Adevarul insa intarzie sa iasa la iveala, oamenii legii facand tot posibilul sa o reduca la tacere pe Christine.Capitanul Jones o interneaza intr-un spital de boli psihiatrice,oferindu-i doua posibilitati: sa o externeze si sa confirme public varianta politiei sau sa ramana toata viata in spitalul de boli psihiatrice.La interventia pastorului Briegleb,Christine,precum si celelalte femei internate acolo pe nedrept,reusesc sa iasa. Intr-un final, Christine reuseste sa dovedeasca faptul ca baiatul adus de politie nu este fiul ei, precum si toate ilegalitatile comise de sefii politiei din Los Angeles.
Cu toate acestea, Christine nu isi gaseste niciodata fiul, dar isi va dedica toata viata pentru a-si cauta baietelul disparut intr-un mod misterios.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s