Darwin Awards-wtf?!

Un site, www.darwinawards.com, se contituie intr-o colectie de idiotenii, chestii stupide si prostesti pe care le fac oamenii, povestite de geniile insusi sau de cei careu au asistat la aceste sclipiri.

Una dintre ele se petrece intr-o tara de pe undeva din Europa de Est, Romania se cheama, care, in 1988 se afla sub pecetea unui foarte productiv sistem comunist. Acest sistem avea la baza faptul ca toti oamenii trebuiau sa fie angajatii platiti ai statului, chiar daca faceau sau nu ceva pentru acesta. Si inainte sa ai varsta de a „munci” pentru stat, practicile in fabrici sau livezi erau obligatorii pentru elevi si studenti.

Pe acesta pagina, gasiti povestea unui angajat la o fabrica din Slatina, care, din lipsa completa de ocupatie (orice altceva ce ar fi facut ar fi fost mai folositor omenirii, credeti-ma), s-a gandit impreuna cu un coleg sa se „joace” cu un furtun de aer sub presiune: la inceput l-au folosit pentru a-si curata hainele, apoi pentru a-si gadili zona genitala (nu-i vina mea, chiar asta a facut!!!), si apoi s-a gandit ca ar fi si mai distractiv sa isi introduca furtunul in … fund.

Desigur, omul cu pricina a murit in cateva minute de hemoragie interna, cauzata de ruperea insetinelor si a colonului sau.

Desi textul in sine este foooaaarteeee graitor… morala:  Frecatul in exces al mentei dauneaza grav sanatatii!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s