Simplu :)

Cați dintre noi s-au gândit vreodată ca e chiar foarte ieftin sa calatoresti?

Nu aberez sau cel puțin nu am intenția de a o face.

E simplu si nici nu ai nevoie de resurse financiare prea mari.

Se ia o bucata de bilet de avion low cost  (Wizz Air, Blue Air, MyAir, Ryanair) cu câteva luni înainte de plecare, pentru a nu cheltui banii fara rost. Se cazează la un hostel dragut si cu un rating ridicat in ceea ce privește siguranța si curatenia, caci sunt cele mai importante aspecte. Camerele ajung sa ofere acelasi aer unui grup de pana la 18 persoane. Daca nu calatoresti cu atât de multe persoane, ori nu ai spirit de aventura, ar fi mai bine sa rezervi o camera dubla sau single, pentru liniștea si confortul pe care îl oferă. Evident de la cei 10 euro pe care ii dai pe un pat intr-un dormitor in care primești drept bonus inca alti câtiva oameni, prețul creste pana la 30-50 de euro pentru camera dubla, ori single. Important de știut e ca anumite hosteluri oferă lenjeria contracost, însa daca nu ai nevoie de ea, cu atât mai bine, e si mai ieftin :)). Daca nu te-ai interesat de locurile in care ai putea manca bine si cu bani putini inainte de a ajunge in orasul pe care vrei sa-l descoperi, primul loc in care ai putea manca e McDonald`s.  E cel mai ieftin, insa daca planuiesti sa ramai mai multe zile, ar fi bine sa gasesti un loc unde mancarea e mai putin nesanatoasa. Pentru a putea vizita cat mai multe obiective turistice, marile orase europene pun la dispozitia noastra diferite oferte la bilete pentru transportul in comun. O camera foto si cateva persoane simpatice drept companie, iar vacanta e gata :p.

Recapitulam, bilet de avion low cost, cazare la hostel si un pic de spirit practic si de aventura iti vor indeplini visul de a pleca in vacanta mult doritaJ.

 

Anunțuri

Un gând despre „Simplu :)

  1. da, e simplu.
    mai putin simplu e pana faci 18 ani. procurile sunt chiar o bataie de cap.
    dar asta e un lucru bun, toate la timpul lor. ar avea mai putin farmec ca implinesti 18 ani daca si pana atunci ai putea sa calatoresti in toata lumea dupa bunul plac.
    that time will come :X

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s