Portugalia Dream

In ultima vreme, fiind obisnuiti cu tot felul de festivaluri de teatru sau film, George Toma si Ionela Aman, doi fosti studenti Erasmus in Portugalia au avut  geniala idee de a delecta cinefilii cu altceva decat obisnuitele aparitii americane. In perioada 18-20 februarie 2009 la Cinema Glendale, Moldova Mall vor rula trei filme portugheze recunoscute prin premii din tara in care le-a creat dar si la nivel international. 

Primul film, cel din 18 februarie este O Mesterio da Estrada de Sintra este o poveste plina de suspans desfasurata in secolul al XIX-lea. Protagonistii, doi scriitori realizeaza impreuna un roman politist, a carui actiune se transpune in realitatea lisaboneza printr-o misterioasa crima.

Atras das nuvens, cel de-al doilea film, prezinta povestea unui baiat de 10 ani care isi intalneste bunicul, si a carui trecut cutremurator ii poarta pe cei doi intr-o aventura emetionanta peste timp.

Portugalia Dream se va incheia cu  Alice, un film inspirat dintr-un caz real. Dupa disparitia fiicei sale, Alice, tatal acesteia o va cauta zi de zi intr-o Lisabona gri si apasatoare, care va deveni o reflexie a starii interioare a barbatului.

Filmele vor incepe in zilele de miercuri, joi si vineri de la orele 18:30. Vizionare placuta !

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s